fbpx

Over ons

Willemsen kip

Willemsen Kip vindt haar oorsprong in het Brabantse Oss en is een echt familiebedrijf. Vader Rein en zoon Jeffrey voeren sinds 2014 samen de bezem in de mast. Hoogwaardige kwaliteit en hygiëne, ondernemerschap en passie zijn de kernwaarden van ons bedrijf.

Ruim 50 jaar ervaring

Vader Rein is al meer dan 50 jaar actief in de pluimveemarkt en weet als geen ander hoe de branche in elkaar steekt. “We hebben verschillende crisissen doorstaan door goed ondernemerschap en aandacht voor de klant” aldus Rein Willemsen. Wij vinden het bij Willemsen Kip enorm belangrijk dat we al onze kipspecialiteiten dagvers kunnen aanbieden. Zo verzekeren we onze klant van 100% verse kwaliteit.

Grenzeloos ondernemen

Als familiebedrijf kennen wij geen grenzen. We doen alles voor onze klant en dat geeft ons niet alleen plezier in ons werk, maar motiveert ons om kansen aan te vliegen en bedreigingen om te zetten in positiviteit. Zo bewegen we flexibel mee met veranderingen in de maatschappij en proberen we altijd een stapje voor te zijn op het gebied van hygiëne en kwaliteit.

Kwaliteit & hygiëne

Al onze productieprocessen worden gevoerd volgens HACCP-richtlijnen. Daarmee verzekeren we onze klanten van excellente hygiëne. Daarnaast beschikken we over een BLK 1* certificaat. Dat betekent dat voordat jouw stukje kip het bord bereikt, ze van een vrij leven hebben kunnen genieten.

Het managementteam

Passie voor ondernemen, passie voor onze klanten, passie voor onze producten! Dit doen wij samen met ons team van enthousiaste medewerkers.

Rein Willemsen

Partner

Jeffrey Willemsen

Partner

Mandy Oehler

Financieel Manager