fbpx

Voorgegaard

Meteen aanvallen!

Zo uit het vuistje of even opwarmen, onze voorgegaarde kipspecialiteiten zijn om van te genieten!

Lekker, lekkerder, lekkerst!

Al onze kipspecialiteiten zijn met veel aandacht, passie en liefde bereid. En dat proef je terug!

Alleen het aller beste!

Doordat we onze voorgegaarde kipspecialiteiten zelf hebben geproefd, weten we zeker dat onze kip smaakt hoe hij bedoelt is.

Genieten van wereldse kipspecialiteiten

Bij Willemsen Kip vinden we onze inspiratie in verschillende keukens van over de hele wereld. Onze voorgegaarde kipspecialiteiten bevatten kruiden en marinades uit verschillende continenten. Het grote voordeel aan voorgegaarde kip is dat je jouw gerecht direct koud kunt serveren, heerlijk uit het vuistje! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw favoriete gerecht even op te warmen. Hoe je hem ook serveert, van onze kwaliteit blijf je genieten!

Een bron van voedingsstoffen

Wist je dat jouw stukje kip verschillende essentiële vitamines en mineralen bevat? Kippenvlees is een bron van vitamine B2, -B6, fosfor, koper en seleen en in mindere mate vitamine B1 en B12. Daarnaast bevat onbewerkt kippenvlees van nature eiwit en vet maar geen koolhydraten. Dat is ideaal voor Diabetes patiënten. Het vet van kip bevat ongeveer 25% minder verzadigd vet dan rund- en varkensvlees. Kip is dus niet alleen lekker, het is ook nog gezond!

Bestel online of vraag meer informatie aan